GOTOVO JE

Pletikosa će u Spursima zaraditi milijun eura

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
Pletikosa će u Spursima zaraditi milijun eura
28.08.2010.
u 22:51
Stipe Pletikosa sve je dogovorio s Tottenhamom, a kako pišu engleski mediji radi se o jednogodišnjoj posudbi.
Pogledaj originalni članak

Potvrdio je to i menadžer londonskog kluba Harry Redknapp. Stipe će tako, nakon Modrića, Kranjčara i Ćorluke, biti četvrti Hrvat u Spursima. Pletikosa je desetak dana bio na probi u Londonu, a u momčadi će imati status trećeg vratara, uz Heurelha Gomesa i Carla Cudicinija. No Tottenham trenutačno ima problema s čuvarima mreže, budući da je Gomes ozlijeđen, a Cudicini ima 37 godina te je prošle sezone teško ozlijedio ruku u prometnoj nesreći.

Plete bi u novom klubu ove sezone trebao zaraditi milijun eura, a ako njegovi novi poslodavci budu zadovoljni, na kraju sezone potpisat će novi četverogodišnji ugovor. U tom slučaju bivšem Pletikosinu klubu Spartaku pripast će dva milijuna eura odštete. Posao je koordinirao ugledni hrvatski menadžer Marko Naletilić. Plete se posljednjih mjeseci dugo mučio s ozljedama.

Podsjetimo, prije godinu dana bio je blizu Spursa, no tada je na posljednjem treningu Spartaka uoči potpisa ozlijedio ligamente.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

OB
-obrisani-
20:15 28.08.2010.

Stipe Pletikosa u Tottenhamu ngdje če od njihovog golmana učiti kako od Engleza primiti manje od pet ili četiri gola po utakmici..

GO
golo
20:15 28.08.2010.

ma Stipe dosao si da budes treci vratar, koliko si uspia, bolje bi ti bilo u splitu nego da se ovi izigravaju

OB
-obrisani-
20:42 28.08.2010.

Jodlar,kad ces ti ista pametno napisati ?....Ja mislim ,nikad... :-))