upozorenje

Platini: Hrvati, vi i Srbi imate žuti karton

Foto: 'ERIC GAILLARD'
Platini: Hrvati, vi i Srbi imate žuti karton
23.10.2012.
u 22:20
Prvi čovjek europskog nogometa Michel Platini u Parizu je upozorio Hrvatsku i Srbiju na probleme s huliganima i rasističkim vrijeđanjem.
Pogledaj originalni članak

- Hrvatska i Srbija dobile su žuti karton prije godinu dana zbog rasizma na stadionima. Takve stvari želimo iskorijeniti sa stadiona - kazao je predsjednik Uefe nakon sastanka o organizaciji Eura 2016. godine.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

GA
garincha
22:56 23.10.2012.

Predugo mu je taj zuti u dzepu!Davno ste trebali i jedni i drugi dobiti crveni.

OB
-obrisani-
23:01 23.10.2012.

Kad bi slučajno protjerala Rome iz Bugarske i Rumunjske kao što je to napravila Francuska, cijela Europa bi se uznemirila i zgražala ali mi nemamo političare državnike, već klimavce pa nam svatko može reći što god hoće. Sramota je da mu nitko ne odgovori.

Avatar Django
Django
22:33 23.10.2012.

Ma kome je on to rekao?