Ubojiti Nikica

Pienaar: Jelavić je sposoban biti najbolji strijelac Premiershipa

Foto: Pixsell
Pienaar: Jelavić je sposoban biti najbolji strijelac Premiershipa
12.11.2012.
u 17:53
– Na treninzima tijekom tjedna govorio sam mu da se strpi i marljivo radi jer jedino će tako biti onaj stari, ubojiti Nikica
Pogledaj originalni članak

Nikica Jelavić ovog vikenda zabio je pobjednički pogodak za Everton u utakmici protiv Sunderlanda. Na taj je način prekinuo post koji je trajao nekoliko tjedana, a umirio je i navijače koji su se već zabrinuli.

– Za napadača je uvijek bitno da zabije kako bi održao vlastito samopouzdanje, ali i podignuo ga suigračima i navijačima. Upravo zbog njih želim nastaviti zabijati – rekao je Jelavić.

Oduševljenje što je Jelavić ponovno zabio pokazao je i njegov suigrač Steven Pienaar:

– Presretan sam što je zabio. Na treninzima tijekom tjedna govorio sam mu da se strpi i marljivo radi jer jedino tako će biti onaj stari, ubojiti Nikica i sada sam zahvalan što je tako i bilo. On je jedini naš spreman napadač i ne smijemo mu stavljati preveliki pritisak na leđa. Ipak, znam za što je sve sposoban i uvjeren sam da na kraju sezone može biti na vrhu ljestvice strijelaca engleske lige.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.