UOČI RIJEKE

Petev komentirao ponudu iz Rusije i otkrio oprašta li se Ćorić od Dinama

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivajlo Petev
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Matjaž Kek, Ivajlo Petev
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
Ivajlo Petev
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Matjaž Kek - Ivajlo Petev
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivajlo Petev
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Ivajlo Petev
26.05.2017.
u 16:34
Moramo odigrati dobro i zaštititi Dinamovo ime, plavi dres baš kao što i svaki igrač koji dobije priliku mora zaštititi i svoje ime, kaže Petev uoči Rijeke.
Pogledaj originalni članak

Trener Dinama Ivajlo Petev najavio je posljednju prvenstvenu utakmicu u kojoj Rijeka (subota, 19 sati) gostuje na Maksimiru. Susret neće imati rezultatski značaj jer su Riječani u prošlom kolu osigurali naslov.

- Jedino što ću tražiti je da igrači imaju jednak pristup i jednako ponašanje u svih 90 minuta. Ako tako bude, bit ću zadovoljan jer će i rezultat biti dobar - rekao je Petev.

Koliko su igrači motivirani s obzirom na to da je Rijeka već prvak? 

- Ne možemo reći da nema motivacije, ipak je to zadnja utakmica. Moramo odigrati dobro i zaštititi Dinamovo ime, plavi dres baš kao što i svaki igrač koji dobije priliku mora zaštititi i svoje ime.

Hoće li neke igrače odmarati za finale Kupa? 

- Postoji takva mogućnost, ali još nisam odlučio sto posto. Vidjet ćemo kako će proći trening, nadam se da neće biti problema.

Ozljede

- Imamo ozlijeđenih igrača, i to je najveća nesreća ove sezone. Lešković i Livaković neće konkurirati za ovu utakmicu, ali zato u rosteru imamo 24 igrača. 

Kakvu Rijeku očekuje u subotu? 

- Nije mi bitna Rijeka, već samo Dinamo. 

U tri utakmice ove sezone Dinamo nije pobijedio Rijeku? 

- Pred nama nisu dvije iste utakmice. Naravno, bitna je i ova u subotu i ona u srijedu, ali najvažnija je ona koja je najbliža.

Hoće li Ante Ćorić dobiti priliku oprostiti se pred zagrebačkom publikom? 

- Zašto mislite da će se oprostiti? Konkretno nema ništa. Svaka mogućnost postoji, a ne znam kako nešto reći ako nije sto posto riješeno.

Petev ima ponudu iz Rusije.

- Molim vas. Ja sam Dinamov trener, ne želim ni pomišljati ni na što drugo. Naravno da mi je želja da ostanem. Sve je dogovoreno i nastavljamo dalje.

Je li mu klub dao ultimatum da morate osvojiti kup? 

- Bez obzira na sve, nadam se da ćemo pobijediti u subotu i da ćemo u srijedu osvojiti Kup. Ali, to nije uvjet kluba.

Koje su to slabosti Rijeke? 

- Svaka momčad ima dobre i loše strane. Glavno je da naš pristup i ponašanje u zadnjoj utakmici budu na pravoj razini. Bit ću zadovoljan ako to sutra vidim. Pristup puno znači u nogometu. Kad smo se lošije ponašali, tada smo i izgubili. Mi smo, zapravo, u tri dana izgubili prvenstvo. Ali, to je to. Kako u sportu, tako i u životu, ne možeš uvijek pobjeđivati. Sad smo načinili korak unatrag, ali kaže se da je bitno kada napravite korak unatrag, da napravite pet unaprijed. Nadam se da će tako i biti - završio je Petev.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar cluesblues
cluesblues
17:26 26.05.2017.

po svemu sudeci petev ostaje - to bu najvece pojacanje rijeke za iducu sezonu...

ZG
zg223
17:13 26.05.2017.

kakva ponuda iz rusije.ja ga dns pitam on veli da je saznao preko novina.smeca lazljiva

ON
ON
09:44 27.05.2017.

Kakav je trener bio u Bugarskoj neznam.Ovo sta je Dinamo pokazao pod njegovim vodstvom nije dobro.Da je Mamic ostao imali bi vece sanse,ovako nogomet se igra dalje,a stari Mamic je na potezu.Po meni bi bilo bolje bez bugara.