RUKOMETNA LIGA PRVAKA

Pet golova Duvnjaka za HSV

Foto: Marko Lukunić
Pet golova Duvnjaka za HSV
27.03.2010.
u 22:13
Rukometaši HSV-a pobijedili su u Kielceu istoimeni poljski sastav 30:24 (17-15 na poluvremenu) u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka.
Pogledaj originalni članak

Time su si Hamburžani praktički otvorili vrata četvrtfinala prije uzvrata koji se sljedeće subote igra u njihovoj Color-Line-Areni.

Hamburžane je po običaju predvodio njihov najbolji strijelac, desnokrilni danski rukometaš Hans Lindberg. Poljacima je zabio deset golova iz 15 pokušaja (3-4 gađao je sedmerce).

Drugi je najbolji napadački učinak u redovima gostiju imao Domagoj Duvnjak zabivši pet golova iz osam pokušaja. Igor Vori zabio je tri gola iz šest pokušaja, dok Blaženko Lacković nije ni ulazio u igru.

Kod domaćih je Pawel Posiadlo zabio sedam golova.

Rukometna Liga prvaka, osmina finala, prve utakmice:

Zagreb CO – Barcelona 26:33

Kolding – Montpellier 26:26

Valladolid – Rhein-Neckar Löwen 29:30

Kielce - HSV 24:30

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.