MITING U SPLITU

Perković u Splitu popravila najbolji ovogodišnji hitac u svijetu

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Sandra Perković
05.03.2018.
u 17:02
Danas je dvostruka olimpijska pobjednica, dvostruka svjetska i četverostruka eurpska prvakinja disk bacila  69 centimetara duže pa je sada njezin rezultat od  69,13 metara najduži ovogodišnji hitac u svijetu.
Pogledaj originalni članak

Najbolja  hrvatska sportašica Sandra Perković u  ponedjeljak je na Međunarodnom bacačkom mitingu u Splitu  bacila disk 69,13 metara  što je najbolji ovogodišnji hitac u svijetu. 

 Nakon što je  u subotu na zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske  bacila disk na daljinu od  68,44 metara, što je  tada bio najbolji ovogodišnji rezultat u svijetu, danas je dvostruka olimpijska pobjednica, dvostruka svjetska i četverostruka eurpska prvakinja disk bacila  69 centimetara duže pa je sada njezin rezultat od  69,13 metara najduži ovogodišnji hitac u svijetu. 


 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

EZ
EZOP
22:10 05.03.2018.

Svaka ji čast. Najbolja je u tome što radi. Ipak ne možemo sve sportske discipline međusobno uspoređivati. Koliko žena na svijetu trenira i baca disk a koliko na primjer trči?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:20 05.03.2018.

Ova sportasica je ponos Hrvatske, a ne oni milijunasi koji lazu na sudu, ne placaju poreze i nisu nista vrijedno uradili u dresu sa hrvatskim grbom.

PI
pinkec
18:01 05.03.2018.

Bravo Legendo! Pokaži ima Sandra, tko je najbolja na svijetu!