VATRENI UVJEREN

Perišić: Inter će doći do nokaut faze Lige prvaka

Foto: Reuters/Pixsell
Perišić: Inter će doći do nokaut faze Lige prvaka
22.10.2020.
u 21:37
"Imali smo puno prilika", rekao je Perišić za SportMediaset. “Ali osvojili smo samo jedan bod."
Pogledaj originalni članak

Krilni igrač hrvatske nogometne reprezentacije i talijanskog prvoligaša Intera Ivan Perišić (31) uvjeren je kako će "Nerazzurri" stići do nokaut faze Lige prvaka usprkos lošem otvaranju europske sezone.

Inter je u susretu prvog kola B skupine Lige prvaka na San Siru odigrao 2-2 protiv Borussije Moenchengladbach izborivši remi golom Romela Lukakua u sudačkoj nadoknadi.

"Imali smo puno prilika", rekao je Perišić za SportMediaset. “Ali osvojili smo samo jedan bod."

Perišić je igrao do 79. minute za Inter, dok je Marcelo Brozović ušao u igru u 80. minuti.

"Put je dug, ali uvjeren sam da ćemo uspjeti stići do osmine finala," dodao je hrvatski reprezentativac koji je prošle sezone u dresu Bayerna osvojio naslov prvaka Europe.

U drugom susretu iz ove skupine Šahtar je u Madridu pobijedio Real sa 3-2.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
22:05 22.10.2020.

Perišić: Inter će doći do nokaut faze Lige prvaka ako me trener metne na rezervnu klupu a igraju bolji, mlađi i kulturniji.