KLIMAV PROJEKT

Perez navijačima: Morate biti mirni

Foto: AFP
Perez navijačima: Morate biti mirni
28.10.2009.
u 22:02
Predsjednik nogometaša Real Madrida Florentino Perez pozvao je navijače “kraljevskog kluba” na strpljenje nakon teškog i ponižavajućeg 4:0 gostujućeg poraza kod trećeligaša Alcorcona u prvoj utakmici 1/16 finala Kupa kralja.
Pogledaj originalni članak

- Morate biti mirni, iako je poraz od Alcorcona bio ponižavajući. Povijest Real Madrida ne svodi se na jednu odigranu utakmicu, pa se stoga ne smije pretjerivati i stvarati krizna situacija - izjavio je Perez za As.

- Iza nas su tek dva mjeseca natjecateljske sezone. Trener (Pellegrini) je nov, sistem igre je drugačiji od onoga prošlogodišnjega i imamo puno novih igrača. Potrebno je vremena da se momčad uigra i siguran sam da će rezultati s vremenom doći. Uz sve to, ozljede nam sigurno nisu pomogle, imali smo ih 15 u posljednjih nekoliko mjeseci - dodao je predsjednik čiji je klub trenutno nanizao tri uzastopne utakmice bez pobjede (dva poraza i remi).

Perez se nije propustio osvrnuti ni na sezonu 2000/01 u doba svog prvog predsjedničkog mandata u Realu, kada je klub eliminiran iz Kupa kralja u ranoj fazi natjecanja od niželigaša Toleda, ali je na kraju osvojio prvenstveni naslov.

- Naravno da nije lijepo biti predsjednik u ovakvim trenucima, ali mi smo Real Madrid. Mi znamo kako se pobjeđuje, ali znamo i kako se gubi i stoga moramo priznati da je jučer (u utorak) Alcorcon bio bolji od Reala.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.