NHL LIGA

Penguinsi poraženi peti put zaredom

Foto: AFP
Penguinsi poraženi peti put zaredom
04.01.2010.
u 10:23
Negativnoj seriji aktualnih prvaka NHL lige Pittsburgh Penguinsa ne nazire se kraj. Peti uzastopni poraz Penguinsi su doživjeli na gostovanju kod Florida Panthersa koji su ih savladali s uvjerljivih 6:2.
Pogledaj originalni članak

Penguinsima je koban bio češki dvojac u redovima Panthersa, vratar Tomaš Vokoun koji je obranio čak 46 udaraca prema vratima te Radek Dvorak koji je upisao svoj treći hat-trick u NHL karijeri. Pittsburgh je krajem prve trećine imao prednost 2:0, ali je potom uslijedila kanonada Panthersa koji su tako prekinuli niz od tri uzastopna poraza.

Chicago Blackhawksi slavili su u United Cetru protiv Anaheim Mighty Ducksa 5:2 i tako se izjednačili sa San Jose Sharksima na vrhu ljestvice u ligi (oba kluba imaju 61 bod). U trećoj uzastopnoj i 12. pobjedi Blackhawksa u posljednjih 15 utakmica dva je puta suparničku mrežu tresao Marian Hossa, a jednom Kris Versteeg, Troy Brouwer i Jonathan Toews.

NHL liga, nedjelja:

Ottawa – Philadelphia 7:4

Montreal – Buffalo 0:1

Florida – Pittsburgh 6:2

Chicago – Anaheim 5:2

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.