Mala minutaža

Pedro: Ne znam hoću li ostati u Barceloni

Foto: Reuters (Ilustracija)
Pedro: Ne znam hoću li ostati u Barceloni
25.05.2014.
u 18:52
Nije lako upasti u prvu momčad Barcelone. Trener je odlučio koristiti druge igrače, a to je njegovo pravo i ja mu ništa ne zamjeram
Pogledaj originalni članak

Nogometaš Barcelone Pedro kod Gerarda Martina bio je nezadovoljan minutažom koju je dobivao tijekom sezone. Iako je došlo do promjene trenera, još uvijek se ne zna je li njegova budućnost Nou Camp.

- Ne znam hoću li ostati. Sretan sam u klubu, ali ne znam što donosi budućnost. Volio bih da sam više igrao, pogotovo u važnim utakmicama. Generalno sam zadovoljan jer sam u utakmicama u kojima sam igrao bio dobar i pomogao klubu, rekao je Pedro i dodao:

Nije lako upasti u prvu momčad Barcelone. Trener je odlučio koristiti druge igrače, a to je njegovo pravo i ja mu ništa ne zamjeram.

Luis Enrique je novo lice u svlačionici Barce, možda će mu on dati više prilika.

- On je odličan trener i lako će se prilagoditi. Ima karakter, a za razliku od Gerarda Martina, bolje i poznaje klub iznutra. Siguran sam da će biti uspješan, zaključio je Španjolac.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.