KRAJ ZA MARINA

Čilić poveo pa stao: Đoković izborio polufinale!

Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
02.11.2018.
u 21:54
Pavić je u paru s Marachom pobijedio Isnera i Skupskog sa 7:6(6), 6:7(4), 12:10 poslije dva sata igre.
Pogledaj originalni članak

Marin Čilić nije uspio izboriti polufinale Pariza! Dobio je prvi set 6:4, no onda je Novak Đoković dobio preostala dva seta sa 6:2, 6:3 i nakon dva sata i deset minuta igre prošao dalje.

Marin je imao dobru priliku da slavi u ovom meču jer je imao break u trećem setu, no nakon toga je dobio samo jedan gem, pa se od Pariza oprašta u četvrtfinalu.

Bio je to njihov 18. međusobni susret, te Đokovićeva 16. pobjeda. Jedine dvije pobjede hrvatski tenisač je ostvario 2016. upravo u Parizu te ove godine u Queen's Clubu.

Mjesto u polufinalu Pariza, ali u parovima već je ostvario Mate Pavić. On je u paru s Austrijancem Oliverom Marachom pobijedio  Amerikanca Johna Isnera i Britanca Neala Skupskog sa 7:6(6), 6:7(4), 12:10 poslije dva sata igre.

Oni će u polufinali igrati protiv španjolsko-američkog para Granollers/Ram.

Tijek meča: Čilić - Đoković 6:4, 2:6, 3:6

>> 6:4, 2:6, 3:6 - Nije Đoković dao nikakvu šansu na servis za meč te je slavio sa 6:3.

>> 6:4, 2:6, 3:5 - Đoković je oduzeo servis Marinu te će servirati za meč.

>> 6:4, 2:6, 3:4 - Čilić je u sedmom gemu imao novu priliku za break, međutim ovog puta Novak je nakon toga isvukao gem.

>> 6:4, 2:6, 2:2 - Nije dobro reagirao Čilić na servis gem, te je odmah dao priliku Đokoviću da se vrati u meč što je ovaj i iskoristio.

>> 6:4, 2:6, 2:1 - Stigao je Marin do dvije break lopte, te odmah iskoristio prvu. Nije Đoković najbolje prihvatio takav rasplet, te je reagirao, pa ga je publika nagradila zvižducima.

>> 6:4, 2:6, 1:1 - Oba tenisača sigurnim servis gemom otvorila su treći set.

>> 6:4, 2:6 - Novak je još jednom oduzeo servis Marinu te sa 6:2 uzeo drugi set.

>> 6:4, 2:4 - Imao je Đoković dvije break lopte za dvostruki break u drugom setu, međutim Marin je dobro reagirao te smanjio na 2:4.

>> 6:4, 1:3 - Dobio je Novak čak tri prilike za break u četvrtom gemu, a posljednju je i iskoristio te poveo s 3:1.

>> 6:4, 1:1 - Imao je Đoković break loptu da povede 2:0 u drugom setu, ali Marin se spasio.

>> 6:4 - Čilić nije nikakvu šansu Đokoviću te je dobio prvi set sa 6:4.

>> 5:4 - Odlično je Marin odigrao deveti gem, stigao do nove break loptu koju je odmah iskoristio te će sada servirati za set.

>> 3:3 - Imao je sada Đoković čak tri prilike za oduzimanje servisa Marinu, no hrvatski tenisač sjajno je reagirao i stigao do izjednačenja.

>> 2:3 - U petom gemu Čilić je stigao do break lopte, no Đoković se izvukao i poveo 3:2.

>> 2:2 - Oba tenisača sigurna su na svoj servis na početku meča

>> 0:1 - Đoković je prvi servirao i poveo 1:0.

>> Pogledajte i kako je Đoković uoči meča s Čilićem zapjevao pjesmu Bijelog Dugmeta


 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

PE
peugeot
22:34 02.11.2018.

Kad govotite o ponovnom svjetskom broj 1 u tenisu, onda najprije USTANITE pa mu se poklonite!! Samo covjek njegove celicne volje o mentala, nenadmasnog teniskog znanja i ljudsko-karakternih osobina, moze ponovo nakon svih golgota koje je imao sa povtredom lakta ponovo zasjesti na svjetski teniski tron. Sve moze uraditi sto god hoce pa i zapjevati "Pljuni i zapjevaj Jugoslavijo" od najbolje jugoslovenske pop- rock grupe "Bijelog dugmeta". Kad smo bili zajedno mogli su na "pljunuti pod prozor", a sad su ljudi postali 'robici' kolonizatora i kapitalizma, najobicniji ljudski jad i bijeda.

Avatar cera
cera
19:43 02.11.2018.

No sikiriki neće mu se to ponovit!!!

DO
dokrastavca
00:42 03.11.2018.

Jucer pao Dzumhur (BiH) danas pao Cilic (BiH) ... Dan zalosti u Sarajevu... 🤣🤣🤣