Liga prvaka

Partizan slavio protiv Budućnosti, Salzburg uvjerljiv

Foto: Reuters/PIXSELL
Partizan slavio protiv Budućnosti, Salzburg uvjerljiv
11.07.2017.
u 23:32
Partizan je s 2:0 pobijedio crnogorsku Budućnost s 2:0. Uroš Đorđević je u 53. minuti s bijele točke pogodio za vodstvo iz jedanaesterca, a Leonardo je potvrdio pobjedu u 63. minuti.
Pogledaj originalni članak

Qarabag je u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka s 5:0 na domaćem terenu pobijedio gruzijsku Samtrediju i tako, osim u slučaju veličanstvenog preokreta u uzvratu, osigurao mjesto u 3. pretkolu. Dva od pet pogodaka su pala iz jedanaesterca, a njih su postigli Izmailov i Ndlovu koji je zabio i iz igre, a strijelci su na samom kraju utakmice bili i Guerrier i Michel. Na golu azerbajdžanskog prvaka je bio Ibrahim Šehić, piše Goal.com.

Sigurnu pobjedu je upisao i Salzburg koji je s 3:0 slavio na gostovanju kod Malteškog Hiberniansa. Berisha je u 32. minuti zabio za vodstvo iz jedanaesterca, a uslijedili su golovi Hee-Chana i Minamina. Salzburg je završio utakmicu s devetoricom jer je strijelac Berisha isključen u 86. minuti. Duje Ćaleta Car je odigrao čitavu utakmicu.

Partizan je s 2:0 pobijedio crnogorsku Budućnost s 2:0. Uroš Đorđević je u 53. minuti s bijele točke pogodio za vodstvo iz jedanaesterca, a Leonardo je potvrdio pobjedu u 63. minuti. Utakmicu je obilježilo sramotno skandiranje srpskih navijača. Oni su skandirali ime ratnog zločinca Ratka Mladića i to na 22. obljetnicu genocida u Srebrenici.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.