antisemitska poruka

Partizan se ogradio: Apsurdno je povezivati klub s mračnim porivima!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Partizan se ogradio: Apsurdno je povezivati klub s mračnim porivima!
19.09.2014.
u 21:46
Oštro osuđujemo počinitelje ovog bezumnog čina koji nije antisemitski, već predstavlja i akt mržnje prema Partizanu i Srbiji, poručuju iz beogradskog kluba
Pogledaj originalni članak

I dok Uefa provodi istragu i vjerojatno priprema drastičnu kaznu Partizanu nakon antisemitskog transparenta na utakmici Europske lige s Tottenhamom, beogradski klub oglasio se priopćenjem ogradivši se od nepromišljenog poteza svojih navijača.

- Partizan se ograđuje od transparenta antisemitskog sadržaja, čija je poruka potpuno suprotna opredjeljenju i mišljenju ogromne većine građana Srbije i navijača Partizana. Potpuni je apsurd povezivati klub, koji je nastao na valu antifašističke borbe naroda Europe s antisemitizmom i sličnim mračnim i anticivilizacijskim porivima. Oštro osuđujemo počinitelje ovog bezumnog čina koji nije antisemitski, već predstavlja i akt mržnje prema Partizanu i Srbiji. Vjerujemo da ovo zlobno djelo neće pokvariti naše sportsko prijateljstvo s Tottenhamom i ljubiteljima nogometa u Velikoj Britaniji. Partizan će učiniti sve da se, u suradnji s nadležnim organima, pronađu i procesuiraju počinitelji i da se trajno odstrane sa sportskih borilišta - priopćeno je iz Partizana.

Foto: Screenshot/YouTube

Podsjetimo, navijači beogradskog kluba istaknuli su transparent na kojem je pisalo Only Jews and pussies, uz upotrebu loga iz čuvene britanske serije "Mućke" (Only fools and horses). Time su željeli uvrijediti Židove koji navijaju za Spurse. Engleski mediji zbog toga su žestoko osudili Grobare.

>>Antisemitizam u Srbiji, Englezi šokirani: To je neprihvatljivo!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

HR
HR4ever
22:08 19.09.2014.

Koliko je meni poznato,Beograd je bio prvi grad Judenfrei....

DO
dobar
22:20 19.09.2014.

To je Srbsko jevrejsko prijateljstvo a zna se tocno da je Beograd bio prvi grad u evropy Judenfree ali poslije rata cetnici su sa velikom propagandom uz pomoc Tita sve bacili na Hrvatsku. Znamo za izvjesce Cetnika o Judenfree Beogradu ali kad tad ispliva istina koliko su Srbi prijatelji sa zidovima to se pokazalo sada a tako su Srbi ucinili sa svakim narodom i zabijali im noz u leda.

MA
Majur
22:39 19.09.2014.

Prvo s.ru pa sad ližu....