U nove pobjede

VIDEO Pa on je neuništiv! Pogledajte što sad izvodi Ivica Kostelić

Foto: Frane Šarić
Ivica Kostelić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Ivica Kostelić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
ivica Kostelić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Ivica Kostelić
Foto: Robert Anić/Pixsell
Ivica Kostelić
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Ivica Kostelić: Korizmena tribina na Peščenici
11.05.2019.
u 11:30
- Ne mogu obećati da ću nastaviti s triatlonom. Zasad mi je to dobra zabava i jača rekreacija - kazao je Kostelić
Pogledaj originalni članak

Ivica Kostelić upravo se natječe na triatlonu u Falkensteiner Punta skala u  Petrčanima kod Zadra.

Proslavljeni hrvatski skijaš sudjeluje s prijateljima u štafeti, a od trčanja i bicikliranja Kostelić je izabrao plivanje u dužini od 1,9 kilometara.

- Došao sam na poziv. Oduvijek mi je bila želja isprobati triatlon, ali nažalost veći dio trkačkoga dijela je na asfaltu što moje koljeno ne može podnijeti. Zato sam se prijavio na štafetu i odradit ću plivački dio - rekao je Ivica i tome dodao:

- Čini mi se da je more na 15°C, ali imamo svi odijela i bit će to u redu. Ovo mi je prvi triatlon, a vidjet ćemo hoću li tom stazom nastaviti i ubuduće. Ne mogu ništa obećati. Nisam tu favorit, meni je sve to samo dobra zabava i malo jača rekreacija. 

Ukupno sudjeluje 700 natjecatelja, a Kostelić nije jedini skijaš na triatlonu. Naime, tu su i austrijski skijaši Reinfried Herbst i Klaus Kroll te golman austrijske nogometne reprezentacije, Otto Konrad.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
13:35 11.05.2019.

Ivek dobar si ali nemoj vrijeđati triatlonce......ko da kažeš ''jedem ćevape s lepinjom'' a kad ono jedeš samo lepinju......

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:25 11.05.2019.

A da se zaposlis u nekom ministarstvu?

SA
sargu123
13:06 11.05.2019.

Naporan je.