Čari Ukrajine

Ovu ljepoticu niste mogli vidjeti u prijenosu Dinama, a cijela tribina za njom uzdisala

Foto: https://www.instagram.com/kate.kate.23/
Ovu ljepoticu niste mogli vidjeti u prijenosu Dinama, a cijela tribina za njom uzdisala
23.10.2019.
u 20:54
Brojne su se Ukrajinke prigodno sredile za Ligu prvaka
Pogledaj originalni članak

Ako ste gledali u utorak prijenos utakmice između Šahtara i Dinama, mogli ste u nekoliko navrata uočiti da se ukrajinski navijači prilično teško odvajaju od mobitela. Rado s njima snimaju sve i sva s tribina, koristi ih čak i u svrhu koreografija, a vole opaliti i poneki selfie za društvene mreže.

Sinoć je na harkivskim tribinama bilo oko oko 25 tisuća Ukrajinaca, a među tom masom našlo se i puno lijepih navijačica Šahtara.

Da su se za Ligu prvaka prigodno sredile, svjedoče brojne fotografije objavljene na njihovim profilima, a nama je u oko posebno upala izvjesna Katarina.

Kada već nije redatelju prijenosa dok se na travnjaku nije ništa odvijalo...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
02:05 24.10.2019.

A ne piše pošto.