RAUL SE OSRAMOTIO

Ovo je najveći promašaj na SP u Kataru, a možda i u povijesti rukometa!

Foto: Youtube/Screenshot
Rukomet
23.01.2015.
u 19:23
Želio je na dojmljiv način zabiti sa sedam metara, ali postigao je suprotno.
Pogledaj originalni članak

Rukometna reprezentacija Austrije pobijedila je Iran s rezultatom 36:28 u četvrtom kolu skupine B Svjetskog prvenstva u Kataru, ali to je ionako bilo očekivano pa će se utakmica pamtiti po nevjerojatnom promašaju Raula.

Rukometaš njemačkog Gummersbacha i austrijske reprezentacije izvodio je sedmerac i htio ga realizirati na način koji će biti zapamćen, no sigurno se ovome nije nadao.

Naime, njegov pokušaj felšane lopte prošao je katastrofalno i lopta je otišla nekoliko metara od gola. To se rijetko viđa, a tko zna je li se ikada i dogodilo. Uostalom, prosudite sami o kakvom je promašaju riječ!

>> Rukometašicu Srbije ismijavaju zbog ovog sedmerca

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

QQ
qqqqqqq
23:08 23.01.2015.

u povijesti rukometa HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA daj se eutaniziraj kao novinar i upiši recimo pravo

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:01 24.01.2015.

mali vanja ne zna, ali najveci promasaj u povijesti sp-a je izostavljanje zage iz repke...Ne zna Vanja tko je Zlatko Zagmestar, ne zna Vanja nista

Avatar ciklama
ciklama
03:09 24.01.2015.

mogao bi biti u našoj vladi/saboru...