HAJDUKOVCI ZADOVOLJNI

'Ovo je bio sretan vikend za nas, ali i za naše navijače'

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Slaven Belupo i Hajduk sastali se u 12. kolu HT Prve lige
22.11.2020.
u 07:00
Baš sve je bilo na Hajdukovoj strani. U prvom poluvremenu bili smo vrlo dobro taktički, počeli smo odlično, a onda nas je poremetio primljeni gol na samom isteku prvog dijela
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Hajduka ostvarili su važnu pobjedu na gostovanju u Koprivnici gdje su svladali domaći Slaven Belupo sa 2:0.

- Ovo je iz naše perspektive bila vrlo nesretna utakmica, puna nekih nepredviđenih stvari. Baš sve je bilo na Hajdukovoj strani. U prvom poluvremenu bili smo vrlo dobro taktički, počeli smo odlično, a onda nas je poremetio primljeni gol na samom isteku prvog dijela. Puno stvari nam nije išlo na ruku, Krstanović je na primjer morao neplanirano rano u igru, a na kraju je i on morao izaći zbog ozljede – rekao je Tomislav Stipić, trener Slavena.

Domaći su rano ostali bez Bačelić-Grgića koji je izašao zbog ozlijede.

- A što da radim, sve je to dio nogometa - istaknuo je Bačelić-Grgić koji je zbog ozlijede gležnja kraj utakmice odgledao na štakama.

Hajduk je u vodstvo došao pogotkom Turčina Umuta Nayira .

- Umut je, primjerice, mogao dati još koji gol, volio bih za njega da je, ali zadovoljan sam i ovako. Umut je super, fantastičan, dobar. Svi su bili dobri, Jairo, Jradi, čak i Brnić, igrao je dečko 70 minuta nakon dužeg vremena. Ovo je bio sretan vikend za nas i navijače. Želio bih istaknuti da nismo primili gol, što je posebno dobro. Dobar znak. Ne samo za ovu utakmicu, već i za sljedeće – istaknuo je Boro Primorac, trener Hajduka.

O samoj utakmici je rekao:

- Mogu se složiti da smo imali dosta problema u prvih 20 minuta, jer Slaven je dobra ekipa koja zna dati gol, dobro se brane, mladi su. Imali smo i sreće u početku, ali samo u početku... Jer, ubrzo smo mi zagospodarili igrom, mi smo imali šanse i zasluženo smo pobijedili. Kontrolirali smo cijelu utakmicu, imali je u našim rukama. Posebno sam zadovoljan kvalitetom igre. Može ova momčad biti kreativna i dobro igrati. Vjerujem u ovu momčad da može igrati bolje nego dosad. Vidim da su igrači sretni, to mi je drago - zaključio je Primorac.

Hajduk se ne vraća u Split, ostaje u Zagrebu, gdje već u utorak igra zaostalu utakmicu protiv Lokomotive

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.