Nevjerojatno

Ovo dosad još nitko nije učinio! Kako je to uspjelo mladoj klizačici?

Foto: Instagram/Olesja Kalinjina
Ovo dosad još nitko nije učinio! Kako je to uspjelo mladoj klizačici?
28.04.2019.
u 21:49
Skok je izveden na takozvanoj "udici" koja uz to što djelomično čuva od pada omogućuje  mladim klizačima da malo duže ostanu u zraku
Pogledaj originalni članak

Dvanaestogodišnja ruska klizačica Olesja Kalinjina je na treningu u Moskvi uspjela izvesti skok s nevjerojatnih pet okreta!

Na svom Instagram profilu mlada je sportašica objavila video uspješno izvedenog peterostrukog salhova (vrsta skoka nazvana po znamenitom švedskom klizaču s početka 20. stoljeća Ulrichu Salchowu).

Skok je izveden na takozvanoj "udici" koja uz to što djelomično čuva od pada omogućuje  mladim klizačima da malo duže ostanu u zraku.

U svijetu umjetničkog klizanja čak su i četverostruki skokovi rijetki, pa je tako primjerice prošle godine trinaestogodišnja klizačica, također Ruskinja, Aleksandra Trusova prva uspjela izvesti četverostruki lutz.

>> Pogledajte video: Sudac zabio gol

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.