BIO I VESELIN VUJOVIĆ

Otkrivamo zašto su Dinamove zvijezde uživo došle gledati PPD Zagreb

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Zagreb: Obožavatelji se fotografirali s Oršićem i Ristovskim na utakmici PPD Zagreb
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Zagreb: Obožavatelji se fotografirali s Oršićem i Ristovskim na utakmici PPD Zagreb
30.09.2022.
u 17:40
– Vidio sam jedan "mrtvi" Porto, momčad koja je neprepoznatljiva s obzirom na kvalitetu igračkog kadra. PPD Zagreb? Bila su dovoljna dva raspoložena igrača da osvoje prva dva boda. Da, mislim na Dibirova i Slavića – rekao je Veselin Vujović
Pogledaj originalni članak

Pobjedom nad Portom (29:23) Ivica Obrvan, trener rukometaša PPD Zagreba, kupio je mir barem sljedećih mjesec dana. Jer, da je izgubio i treću utakmicu u nizu, odnosno drugu domaću u elitnoj skupini Lige prvaka, ne vjerujem da bi uprava i dalje imala strpljenja. A Obrvan je s tankim kadrom napravio malo čudo protiv ekipe u kojoj igra sedam portugalskih reprezentativaca i još sedam jako dobrih stranaca. Ti su stranci tako kvalitetni da bi svatko od njih imao mjesta u prvoj postavi "plinara".

– Vidio sam jedan "mrtvi" Porto, momčad koja je neprepoznatljiva s obzirom na kvalitetu igračkog kadra. PPD Zagreb? Bila su dovoljna dva raspoložena igrača da osvoje prva dva boda. Da, mislim na Dibirova i Slavića – rekao je Veselin Vujović, trenutačno izbornik Irana.

Dobro, bilo je tu još dobrih stvari osim Dibirova i Slavića. Recimo Aleks Kavčič koji je dokazao koliko je nedostajao prošle sezone koju nije igrao zbog ozlijede. Njegov povratak najveće je pojačanje "plinara" ove sezone.

– Nažalost, nisam još spreman igrati svih 60 minuta. Zato sam dobar dio utakmice protiv Porta sjedio na klupi. Srećom, sačuvao sam snagu za kraj, kada je bilo najpotrebnije – rekao je Slovenac u dresu PPD Zagreba.

Mnoge je iznenadio dolazak nogometaša Dinama na utakmicu. Utakmicu su s tribina Arene uživo gledali Mislav Oršić, Stefan Ristovski i Josip Mišić. U klubu su jednostavno objasnili njihov dolazak. Željko Musa, kružni napadač "plinara" privatno je dobar s Oršićem, a Dibirov se po dolasku u Zagreb odmah sprijateljio s Ademijem i Ristovskim, reprezentativcima Makedonije. Tako su Musa i Dibirov pozvali svoje nogometne prijatelje koji su se eto odazvali. Mišić? On je vjerojatno došao u društvu Oršića. 

Zvonimir Srna mogao bi se vratiti u momčad sljedećeg tjedna protiv PSG-a, ali ga trener Obrvan neće forsirati.

>> Pogledajte i video: Legendarni Ivano Balić opet je dio reprezentacije

Standings provided by SofaScore

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.