POJAČANJE GRČKOG PRVAKA

Olympiakosov priredio predivan doček za Vrsaljka: Šime, sad si dio naše obitelji

Olympiakosov priredio predivan doček za Vrsaljka: Šime, sad si dio naše obitelji
03.07.2022.
u 10:30
. Nadamo se da su ti problemi sada iza njega, da će naš reprezentativac sa svojih 30 godina ostaviti značajan trag u Olympiakosu.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko novi je igrač grčkog prvaka Olympiakosa. Hrvatski desni bek u Grčkoj je i tamo je u petak navečer potpisao ugovor s Olympiakosom na dvije godine uz mogućnost produljenja za još jednu godinu. Dakle, u Pireju bi mogao ostati do 2025. godine.

Vrsaljko se još 2006. godine preselio iz Zadra u nogometnu školu Dinama, jednu polusezonu proveo je na posudbi u Lokomotivi, a onda za prvu momčad plavih odigrao 96 službenih natjecateljskih utakmica. Za 4,8 milijuna eura preselio se u Genovu, potom za 5,5 milijuna eura u Sassuolu, da bi 2018. godine za 14 milijuna eura postao igrač Atlético Madrida za koji je odigrao 89 utakmica, a jednu sezonu proveo je i na posudbi u milanskom Interu.

Za Atlético bi odigrao znatno više utakmica da ga nisu ozbiljno sputavale ozljede. Nadamo se da su ti problemi sada iza njega, da će naš reprezentativac sa svojih 30 godina ostaviti značajan trag u Olympiakosu. Imat će priliku boriti se za Ligu prvaka, kao i Dinamo, Olympiakos kreće od drugog pretkola u kojem igra s Maccabi Haifom. Grčki prvak je nositelj u svim pretkolima i neće se sresti s plavima, pa ni u skupini Lige prvaka stignu li do tamo, jer su u četvrtom "potu" kluba iz Zagreba i iz Pireja. Vrsaljko će u Olympiakosu zacijelo imati manju plaću nego u Atléticu gdje je, prema nekim izvorima, imao oko pet milijuna eura godišnje, no sigurno će dobro zarađivati jer je u grčki klub došao kao slobodan igrač, bez odštete.

U subotu je Vrsaljko i službeno predstavljen, a u klubu su mu poručili: "Šime, sad si dio naše obitelji."

Svijet nogometnih transfera se užario, na sve strane nagađa se tko će u koji klub i za koji novac. Za nas je najzanimljivije da je po talijanskim i francuskim izvorima Igor Tudor postao prvi favorit za klupu velikog Olympiquea iz Marseillea. Dogodi li se ta suradnja, bit će to veliko priznanje za Tudora, ali i za hrvatski nogomet.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.