BUNDESLIGA

Olić o pojačanju Bayerna: Najbolji je s kojim sam radio

Foto: Igor Kralj/PIXSEL
Olić o pojačanju Bayerna: Najbolji je s kojim sam radio
15.10.2017.
u 07:00
- Jupp je zadužen za dobru atmosferu u momčadi, dok je Hermann taj koji je zadužen za treninge.
Pogledaj originalni članak

Jupp Heynckes vratio se na klupu Bayerna nakon četiri godine, a s njim u klub vratio se i Peter Hermann kao njegov pomoćnik za kojeg su Bavarci Fortuni Düsseldorf platili dva milijuna eura odštete. A koliko je Hermann važan za njemačkog giganta, otkrio je Ivica Olić.

– Heynckes je jako dobar trener, ali Hermann je ključan za njegov rad. Radio sam s puno pomoćnih trenera u karijeri, no Hermann je najbolji od njih, za SportBild istaknuo je Olić pa dodao:

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters

– Njegov trening je tako kreativan, a možete razgovarati s njim cijelo vrijeme. A ako želite dodatno trenirati, ostat će s vama i osobno vam složiti trening. Jupp je zadužen za dobru atmosferu u momčadi, dok je Hermann taj koji je zadužen za treninge.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.