BAYERN

Olić: Kratka pauza nije nam naštetila

Foto: Reuters
Olić: Kratka pauza nije nam naštetila
14.01.2010.
u 09:57
Hrvatski napadač minhenskog Bayerna Ivica Olić na službenim je internetskim stranicama bavarskog kluba najavio nastavak njemačkog nogometnog prvenstva.
Pogledaj originalni članak

Uvodni dio sezone sastav trenera Louisa van Gaala završio je na trećem mjestu ljestvice s 33 osvojena boda iz sedamnaest odigranih utakmica, s time da su u posljednja četiri prvenstvena kola osvojili maksimalnih dvanaest bodova, pa sad drugoplasirani Schalke ima bod više, a lider Bayer iz Leverkusena dva.

Već sutra (petak) Bayern utakmicom protiv Hoffenheima otvara drugi dio sezone, a Ivica Olić pred taj dvoboj kazuje:

- Mislim da nam kratka pauza nije naštetila. Ne želimo u nastavak sezone ući na jednak način kao što smo startali u uvodni, već nastaviti ondje gdje smo stali u stvaranju šansi i postizanju pogodaka. To je ono čemu se svi nadamo i što priželjkujemo.

Na gostovanju kod Hoffenheima Bayern je otvorio ovu sezonu remijem 1-1, a jedini gol za Bavarce bio je djelo Olića iz 25. minute utakmice. Do kraja jesenskog dijela prvenstva hrvatski reprezentativni napadač postigao je još pet prvenstvenih pogodaka za svoju momčad, od čega četiri u posljednja četiri bundesligaška kola.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.