FINALE u Cincinnatiju

Đoković za povijest: Svladao Federera i napravio nešto što još nitko nije

Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters
Čilić - Đoković
Foto: Reuters
Čilić - Đoković
20.08.2018.
u 08:50
Postao je prvi tenisač koji ima svih devet turnira iz kategorije Masters 1000, a ranije je osvojio Davis Cup te sve Grand Slamove.
Pogledaj originalni članak

Srbijanski tenisač Novak Đoković sinoć je u finalu Mastersa u Cincinnatiju svladao Rogera Federera sa 6:4 i 6:4 i tako se upisao u povijest. Postao je prvi tenisač koji ima svih devet turnira iz kategorije Masters 1000, a ranije je osvojio Davis Cup te sve Grand Slamove.

Đoković tako nastavlja s napadom na svjetski vrh tenisa. Nekad najbolji igrač svijeta danas će skočiti s devetog na šesto mjesto ATP ljestvice.

– Ovo je poseban trenutak za mene. Prvi put stojim ovdje s pobjedničkim peharom. Pet sam finala izgubio, većinom od ovog čovjeka. Hvala Rogeru što me "pustio" da pobijedim. Žao mi je što možda nisi igrao najbolje, ali ti si sjajan tenisač – rekao je Đoković.

Federer je dodao:

– Čestitke Novaku za nevjerojatan uspjeh ne samo danas nego tijekom čitave karijere. Napravio si zaista nevjerojatne stvari.

>> Jeste li ikada vidjeli ovaj sport?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 62

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:25 20.08.2018.

Čestitam Nole!

Avatar PopSpira
PopSpira
09:33 20.08.2018.

Teniski i ljudski Care Novače naklon do poda...

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
10:28 20.08.2018.

Gospodin Đokovič. Čestitam