Uživa na Korčuli

Đoković zapjevao Oliverov hit i napravio predivnu promociju hrvatskom turizmu

Foto: instagram.com/djokernole
Đoković zapjevao Oliverov hit i napravio predivnu promociju hrvatskom turizmu
21.07.2019.
u 22:43
Sjajni se tenisač potpuno opustio u zagrljaju voljene žene
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković uživa na Korčuli nakon osvajanja Wimbledona. Našao je na tom predivnom otoku komad mira i sreće, te se u nedjelju navečer potpuno opustio u zagrljaju voljene Jelene i uz predivnu pjesmu Olivera Dragojevića 'Kada mi dođeš ti'.

Video je trenutačno postao hit na Instagramu, a srpski je tenisač na taj način napravio predivnu promociju hrvatskom turizmu u jeku sezone. 

Njegovim se obožavateljima, a samo na Instagramu ih ima šest milijuna, snimka se silno svidjela, baš kao i rečenice kojima ju je potpisao:

- Kad mi dođeš ti i osmijeh vratiš mi, sva patnja i bol života mog će proć... Čarobna večer. Pjevanje s klapom s Korčule. Divno iskustvo. Zahvalan što dijelim ovako posebne trenutke s Jelenom - napisao je jedan od najvećih tenisača svih vremena.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 82

DR
Drmiha
23:25 21.07.2019.

E kada bi svi mi i sjednu i sa drugu stranu bili kao Novak kako bi nam život bio ljepši. Ali nažalost nemožemo iz puno razloga, ali ono što bi mogli i trebali je bar da poštujemo i pustimo na miru one koji su imali sreću kao Novak pa da nisu doživjeli tragedije i da nemaju predrasude o drugim narodima.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
23:55 21.07.2019.

Đoković ne radi ništa drugo nego poštuje zemlju u koju je došao i dok god je tako, a siguran sam da će tako i ostati uvijek je dobrodošao u Hrvatsku gdje ćemo ga rado ugostiti.

RE
rennes
00:16 22.07.2019.

Uvijek drag i normalan čovjek! Đoković je veliki primjer svima s ovih prostora kako se normalno ponašati uz uvažavanje i poštovanje drugih ma kojem narodu pripadali! A očito se zna i dobro zabavljati! Velika podrška!