EMISIJA STADION

Beusan: Ovo su tri detalja u kojima je Rijeka oštećena na Maksimiru

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Dinamo - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dinamo - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dinamo - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dinamo - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dinamo - Rijeka
30.04.2018.
u 20:59
- Dinamu najviše nedostaje trenerski potpis. Ne bih htio kritizirati Jurčevića, jer treba mu dati vrijeme da možemo bolje vidjeti njegovu nogometnu filozofiju.
Pogledaj originalni članak

Mateo Beusan je HRT-ovoj emisiji Stadion komentirao suđenje Brune Marića u derbiju Dinama i Rijeke koji su gosti dobili 1:0.

Izdvojio je tri sporna detalja u kojima ja oštećena momčad Matjaža Keka.

- Srećom pa je Rijeka slavila, pa nećemo toliko o tome pričati. U 18. minuti suđeno je zaleđe Žute kojeg nije bilo, da bi u 31. minuti Soudani bio u zaleđu koje nije dosuđeno. U 74. minuti Soudani je morao dobiti karton zbog protestiranja, možemo s njegovih usana pročitati što je rekao sucu. To bi mu bio treći žuti, zbog čega bi propustio teško gostovanje u Koprivnici - rekao je Beusan.

Stipe Pletikosa o derbiju je rekao:

- Sad se vidi, nakon poraza od Rijeke, koliko je kapitalna bila pobjeda Dinama protiv Hajduka. Što se tiče utakmice s Rijekom, Dinamo je teško kritizirati jer je nastupio s tri debitanta u početnoj postavi, poslije se i Ćorić ozlijedio, ušao je mladi Đurasek, a mislim da su i on i Muhar i Gabrijel i Mihić odradili dobar posao. Muhar je malo lošije krenuo, ali poslije se rekuperirao i nije toliko griješio. Mislim da će sva četvorica u budućnosti dati dobar tonus igri Dinama - rekao je Pletikosa pa dodao:

- Dinamu najviše nedostaje trenerski potpis. Ne bih htio kritizirati Jurčevića, jer treba mu dati vrijeme da možemo bolje vidjeti njegovu nogometnu filozofiju. Kad se sjetimo da je Petev dobio otkaz dva dana prije početka sezone, da je Cvitanović dobio otkaz u zbilja komfornoj situaciji na ljestvici, onda govorimo o nedostatku nogometne ideje, igrači Dinama se svako malo susreću s različitim nogometnim filozofijama.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
21:14 30.04.2018.

Mularija opet kontra Dinama

MI
Mimizo
12:28 01.05.2018.

dajte više maknite tog Beusana kada je hajdukov napadač u zaleđu on kaže da sudac treba dati prednost napadaću a kad je sudani u takvoj poziciji onda je sudac morao dosuditi zaleđe ako je i od beusana stvarno je dosta

PA
Pajdo
02:55 01.05.2018.

A kakova presuda iz beograda ??