STIGLO PRIOPĆENJE

Oglasio se i HNS! Evo što kažu o hrvatskom izborniku koji je pripit smrću prijetio supruzi

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Hrvatski nogometni reprezentativci okupljaju se u hotelu Westin
09.05.2020.
u 13:13
HNS maksimalno ozbiljno shvaća ovu situaciju te će pažljivo pratiti cijeli slučaj i promptno reagirati kada se utvrde sve činjenice - poručili su
Pogledaj originalni članak

Jutros je neugodno odjeknula vijest da je bivši hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević prijetio supruzi u pripitom stanju te joj govorio da će ubiti nju, njezinu sestru te majku

On je u subotu ujutro odveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu nakon što je optužen da je prijetio supruzi. Nakon što je dao iskaz pustili su ga da se brani sa slobode, ali uz određene mjere pa je tako morao napustiti dom i ne smije se supruzi približiti na bliže od 200 metara, javlja 24sata

A sada se napokon oglasio i njegov poslodavac, naš nogometni savez, koji je kratkim priopćenjem obavijestio javnost o svom stavu.

Prenosimo ga u cijelosti

- Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje i ima nultu stopu tolerancije prema svakoj vrsti nasilja, a pritom posebno osjetljivom smatramo temu obiteljskog nasilja.

U ovom trenutku, HNS je o predmetnom slučaju upoznat iz medija te ne raspolaže sa svim i potpunim informacijama što se zaista dogodilo.

HNS maksimalno ozbiljno shvaća ovu situaciju te će pažljivo pratiti cijeli slučaj i promptno reagirati kada se utvrde sve činjenice - poručili su. 

>>> Pogledajte što o Jordanu i svojoj karijeri kaže Toni Kukoč

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.