"INTERES JAVNOSTI"

Oglasio se australski ministar, evo zašto je poništio Đokovićevu vizu

Oglasio se australski ministar, evo zašto je poništio Đokovićevu vizu
14.01.2022.
u 08:28
– Australska vlada čvrsto se opredijelila zaštititi australsku granicu, posebno u vezi s pandemijom koronavirusa.
Pogledaj originalni članak

Australski ministar imigracija Alex Hawke čekao je cijeli tjedan prije donošenja konačne odluke o deportaciji Novaka Đokovića i ona je napokon donesena, a s njom i objašnjenje.

"Iskoristio sam svoju ovlast prema članku 133C(3) Zakona o migracijama da poništim vizu koju posjeduje gospodin Novak Đoković iz razloga zdravlja i dobrog reda jer smatram da je to u javnom interesu", napisao je Hawke pa nastavio:

 

 

 

"Ova odluka uslijedila je nakon naloga Federalnog okružnog i obiteljskog suda od 10. siječnja 2022. i poništava prethodnu odluku o poništenju iz razloga pravičnosti postupka. Prilikom donošenja ove odluke pažljivo sam razmotrio informacije koje su mi dali Ministarstvo unutarnjih poslova, australske granične snage i gospodin Đoković."

Naglasio je i da se australska vlada čvrsto opredijelila zaštititi australsku granicu, posebno u vezi s pandemijom koronavirusa te je zahvalio svima koji svakog dana rade u interesu dobrobiti Australije.

Na ovu odluku Đokovićevi odvjetnici odmah će se žaliti.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

VI
Vivian
08:41 14.01.2022.

Tvrdite da je odluka ministra konacna, a onda opet tvrdite kako su odvjetnici najavili zalbu. Znaci, ova serija zvana "Laz", se nastavlja.

Avatar botoksmanija
botoksmanija
09:03 14.01.2022.

Može se uvijek žaliti.... Ali žalba ne događa odluku...

BA
BabaDeda
16:09 14.01.2022.

balkansko prgavo derište dobilo konačno po nosu pa se sada plaće,,,''nisam ja kriv,,majke mi''