TEŠKI DANI U GRADSKOM VRTU

Tektonski poremećaji u Osijeku, standardni prvotimac udaljen iz ekipe zbog kritika Bjelici?

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Tektonski poremećaji u Osijeku, standardni prvotimac udaljen iz ekipe zbog kritika Bjelici?
07.08.2022.
u 17:38
Loše se piše Osijeku ako se situacija ubrzanim tijekom ne okrene na bolje.
Pogledaj originalni članak

Osječki bijelo-plavi opet su teško kiksali te izgubili bodove od Istre 1961 koja je do tada imali ravno nula bodova. Sasvim je jasno kako u svlačionici slavonskog prvoligaša nešto ozbiljno ne valja, po kuloarima se priča da igrači bojkotiraju trenera Bjelicu i da nekolicina nema volje igrati ni trenirati.

Sportske novosti otkrivaju kako je došlo do ozbiljnih poremećaja u odnosima igrači - Bjelica, pa je zbog toga Mihael Žaper, do tada neupitni starter, završio 'na ledu'.

Prema istom izvoru, Bjelica imao sastanak sa nekolicinom senatora, ali taj potez nije donio baš ništa, situacija se nije nimalo promijenila. Mihael Žaper je navodno kritički govorio o načinu i kvaliteti igre Osijeka pa je udaljen iz ekipe.

Formalno Žaper ima neku ozljedu, ali kažu dobro upućeni da je zapravo na 'hlađenju'. Predsjednik Sakalj i gazda kluba Meszaros moraju što prije opet sjesti s trenerom i dogovoriti - ili model raskida ugovora, ili kako će pod hitno razdrmati ovu letargiju i narušene odnose unutar kluba.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Moodleen
Moodleen
17:44 07.08.2022.

Ma ne može da se kritikuje Belicu, samo Belica sme da kritikuje.

ZI
zinegoid
18:59 07.08.2022.

ka u rusiji, kriva riječ i pržun