Igor Pamić

Odluka HNS-a je loša, pa meni 20 godina viču da sam majmun i cigan

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Odluka HNS-a je loša, pa meni 20 godina viču da sam majmun i cigan
04.05.2014.
u 21:59
- Dali smo maksimum, izvukli smo se iz loše serije, čak smo bili u situaciji da dođemo u opasnu zonu. Sretan sam zbog igrača iza kojih je teško razdoblje
Pogledaj originalni članak

Iako joj to bodovno ništa ne znači, pobjeda na Poljudu zasigurno je Istri donijela mnogo zadovoljstva. Igrači Igora Pamića pobijedili su Hajduk 1:0, a tako su prekinuli i negativni niz.

- Dali smo maksimum, izvukli smo se iz loše serije, čak smo bili u situaciji da dođemo u opasnu zonu. Sretan sam zbog igrača iza kojih je teško razdoblje, a pobjedu poklanjam svom sinu Toniju koji je imao krizmu na kojoj nisam mogao biti - kazao je trener Istre Igor Pamić i prokomentirao nedavnu odluku HNS-a da će se zbog pogrdnih povika prekidati utakmica.

- To je jedna od lošijih odluka HNS-a. Ne možemo ljudima zabraniti da viču. Dvadeset godina slušam da sam majmun i cigan, a ja to nisam. Sad su dali oružje navijačima da bude još gore. Ništa se nije dobilo tom odlukom - rekao je Pamić.

Igor Tudor zbog suspenzije nije bio na klupi pa je utakmicu vodio Hari Vukas.

- Žao mi je zbog poraza. Istra je bila onakva kakvu smo očekivali, ali mi nismo bili kreativni u napadačkom dijelu. To nas je stajalo poraza. Očito je da nam Istra ne odgovara - rekao je Hajdukov pomoćni trener Hari Vukas.

>>Hajduk izgubio na Poljudu, navijači vrijeđali, sudac prijetio prekidom

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BI
billynik
22:29 04.05.2014.

Tko je sad kriv blitvarima, opet Mamić.

MI
mirsaanjac
17:30 05.05.2014.

Onaj Mamic na sve moguce nacine sye*e Hajduk ...he,he