VRAĆA SE TRENINZIMA

Odlične vijesti iz Italije: Liječnici dali zeleno svjetlo vatrenom!

Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Strinić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Strinić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Strinić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Strinić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Nikola Vlašić Ivan Strinić Nikola Kalinić Luka Modrić Marcelo Brozović
16.11.2018.
u 10:52
Milan je objavio da je 31-godišnji Strinić dobio dopuštenje liječnika nakon niza pretraga obavljenih ovaj tjedan u Kardiološkoj klinici u Padovi.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski branič Ivan Strinić dobio je 'zeleno svjetlo' liječnika da može početi trenirati sa svojim klubom Milanom za kojeg nije igrao od dolaska ovo ljeto baš zbog srčanih problema, objavio je talijanski prvoligaš na svojim službenim stranicama.

Milan je objavio da je 31-godišnji Strinić dobio dopuštenje liječnika nakon niza pretraga obavljenih ovaj tjedan u Kardiološkoj klinici u Padovi. Strinić, koji je u dresu hrvatske reprezentacije odigrao 41 utakmicu, može početi trenirati od ponedjeljka.

Hrvatski reprezentativac je u srpnju potpisao trogodišnji ugovor s klubom iz Milana, ali su mu u kolovozu dijagnosticirani problemi sa srcem zbog čega nije trenirao ni igrao.

Rutinskom kontrolom u novom klubu kod Strinića je otkriven 'početak hipertrofije srčanog mišića što je iziskivalo razdoblje mirovanja i dodatne pretrage'.

>> Pogledajte i Lovrenovu izjavu nakon pobjede protiv Španjolske

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.