KOMENTAR

Odlazi poput Sanadera?

Foto: Leonard Ninčević/Pixsell
Odlazi poput Sanadera?
27.01.2010.
u 18:19
Protiv Červara nije vođena kampanja, a ako ostavku najavljuje zbog jednog ili dvojice novinara koji ne vjeruju u njegov projekt, onda je možda i bolje da ode.
Pogledaj originalni članak

Obrana nam je očajna, imamo više sreće nego pameti, igramo katastrofalno. Nisu to rekli čelnici HRS-a i javnost, nego hrvatski rukometaši Ivano Balić, Vlado Šola i Ivan Čupić, i zato se Lino Červar nema što ljutiti na novinare. Izbornikov istup na jučerašnjoj presici podsjećao je na Sanaderovu ostavku bez ikakvog objašnjenja, i to uoči odlučujuće borbe za polufinale EP-a. U psihologiji se to naziva veliki oproštaj sa skrivenom porukom – vidjet ćete kada mene više ne bude.

Protiv Červara nije vođena kampanja, a ako ostavku najavljuje zbog jednog ili dvojice novinara koji ne vjeruju u njegov projekt, onda je možda i bolje da ode. Pa Slaven Bilić je zbog kritika mogao već 50 puta dati ostavku! Vjerujemo ipak da je riječ o igrokazu iz nejasnih razloga, ali to je neozbiljan način da se prodrma momčad – ako je to bio cilj.

Naravno, Zoran Gobac je odmah vatrogasno najavio da će nagovoriti Červara na ostanak, što ne bi bilo prvi put, a usput je poručio nekim novinarima da spadaju u džunglu i da bi to shvatili kad bi se pogledali u ogledalo. To je pak stil Zdravka Mamića koji je govorio da neki novinari izgledaju kao da ih je donijela poplava. Červar i ljudi oko njega ne funkcioniraju nisu li s nekim u sukobu.

Navodno, Červar ima basnoslovnu ponudu najbogatijeg čovjeka Makedonije Minče Jordanova da vodi tamošnju reprezentaciju. Valjda nas neće ostaviti zbog njegovih para. Nedostajali bi nam njegovi rezultati.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

JE
jelojos12
19:23 27.01.2010.

LINO je ZAKON.Ne mješajte politiku i sport.Ovaj autor nas je još prije dva kola ugurao u polufinale .

FO
FOISZ
18:41 27.01.2010.

Da, tako je. Smijenimo Červara. Pa nek\' se Milković vrati. Kako ono Milković reče (nakon osovojenog časnog posljednjeg mjesta na EP u Švedskoj) JA BOLJE IGRAČE NEMAM!!! (za godinu dana smo bili svjetski prvaci sa Červarom)

PR
ProCro
19:03 27.01.2010.

Kao sto sam reko \"cirkus\"!