POTVRĐENO

Odbio je igrati za Hrvatsku, a sada je dobio produljenje ugovora

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: IPA/Pixsell
Nikola Kalinić
Foto: Press Association/Pixsell
Nikola Kalinić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Nikola Kalinić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Nikola Kalinić
Autori Vecernji.hr, Hina
03.07.2020.
u 22:24
„Produžio je ugovor do 30. kolovoza a onda ćemo vidjeti“, rekla je osoba upoznata s pregovorima.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski napadač Nikola Kalinić (32) produžio je ugovor s Romom na dodatna dva mjeseca, do 30. kolovoza, nakon čega će otpočeti novi pregovori oko njegove budućnosti.

Atlético Madrid je posudio bivšeg hrvatskog reprezentativca Romi do 30. lipnja a u utorak je istekla ta jednogodišnja posudba.

„Produžio je ugovor do 30. kolovoza a onda ćemo vidjeti“, rekla je Hini osoba upoznata s pregovorima.

Roma će zatim imati pravo otkupa njegovog ugovora. Kalinićeva cijena se kreće oko 6,8 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Kalinić je u četvrtak odigrao 72 minute u domaćem porazu petoplasirane Rome s 0-2 od Udinesea koji zauzima petnaesto mjesto u talijanskom prvenstvu. U tamnocrvenom dresu Rimljana sudjelovao je u 16 utakmica zabivši dva gola i upisavši dvije asistencije.

Kalinić je u ljeto 2018. bio prešao iz Milana u Atlético gdje je odigrao jednu sezonu. S madridskim klubom ima ugovor do 30. lipnja 2021. godine.

Podsjećamo, Kalinić je  izazvao burne reakcije u Hrvatskoj, ali i u svjetskoj javnosti, prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Pred kraj utakmice s Nigerijom odbio je ući u igru nakon čega ga je izbornik Zlatko Dalić usred prvenstva poslao kući.  Kalinić je tada tvrdio da je imao problema s leđima, a Dalić je poslije otkrio da to nije bio prvi njegov "neposluh".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NI
niko63
13:59 04.07.2020.

Koji napadač, 2 gola u 16 utakmica, kome taj još treba? Hajduku.