Bili su bučni

'Od njihovog žestokog seksa i namještaj se pomicao'

Foto: Reuters/IPA/Pixsell
Maradona i Wanda Icardi
Foto: Reuters/IPA/Pixsell
Wanda Icardi
Foto: Reuters/IPA/Pixsell
Maradona
22.04.2020.
u 17:00
Priče o njihovim seksualnim avanturama otkrila je 2018. argentinska voditeljica Mirtha Legrand u razgovoru čija je snimka tek nedavno objavljena
Pogledaj originalni članak

Wanda Icardi ponovno se ovih dana našla u centru pažnje. Supruga argentinskog nogometaša Maura Icardija obožava kada se o njoj piše, a sada internetom kruže njezine slike iz mlađih dana.

Zahvaljujući burnoj prošlosti često puni stupce tabloida. Prije nekoliko godina je otkriveno kako se Wanda zabavljala s Diegom Maradonom.

Priče o njihovim seksualnim avanturama otkrila je 2018. argentinska voditeljica Mirtha Legrand u razgovoru čija je snimka tek nedavno objavljena. 

- Ručala sam u jednom hotelu i kad sam izlazila prišla mi je Wanda i pitala me: "Zašto me ne zoveš u emisiju?" Odgovorila sam: "Jesi li ti ona što se seksala s Maradonom? Zbog vas nisam mogla spavati cijelu no ć - kazala je Mirtha Legrand i dodala:

- Bila sam u predsjedničkom apartmanu, a oni u sobi pored moje. Toliko su bučili da nisam mogla spavati. Od njihovog žestokog seksa čak se i namještaj pomicao, nije mi jasno što su sve radili. 

Wanda Icardi tvrdi kako je sve to laž, te da samo ona i Maradona znaju je li se nešto između njih dvoje dogodilo. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
18:57 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
16:38 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar LisaAE88
LisaAE88
16:38 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n