HNL

Hajduk nastavio s lošim igrama i gubljenjem bodova, Gorica zasluženo slavila u 32. kolu!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Velika Gorica: U 32. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Igor Tudor
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Igor Tudor
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Igor Tudor
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Velika Gorica: U 32. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Velika Gorica: U 32. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk
30.06.2020.
u 22:59
I kada su se navijači Hajduka nadali da će u drugom poluvremenu Splićani krenuti po preokret, stigao je hladan tuš u 53. minuti
Pogledaj originalni članak

U 32. kolu HNL-a Gorica je na domaćem terenu ugostila Hajduk koji nije u najboljoj formi, a vidjelo se to i danas kada su domaćini potpuno zasluženo slavili s 3:1 i tako oduzeli Splićanima važna tri boda u borbi za drugo mjesto i Ligu prvaka. 

Pred 1700 gledatelja Gorica je povela već u 18 minuti kada je akciju pokrenuo Lovrić, a nastavio je Čabraja odličnim ubačajem s lijeve strane gdje pronalazi samog Suka u 16 metara. Njegov udarac brani Posavec, ali Ndiaye dolazi do odbijene lopte te šalje do Hamada koji iz blizine zabija pogodak. 

Upravo je Suk povisio na 2:0 u 43. minuti kada je nakon udarca iz kuta, koji je izveo Čabraja, upravo veznjak Gorice najbolje reagirao i među brojnim igračima Hajduka zakucao loptu iza Posavca

Jedini pogodak Hajduka došao je nakon neshvatljiv pogreške Jovičića u trećoj minuti sudačke nadoknade, a sve koristi Jakoliš koji bez problema šalje loptu iza Kahline

I kada su se navijači Hajduka nadali da će u drugom poluvremenu Splićani krenuti po preokret, stigao je hladan tuš u 53. minuti. 

Jradi je nepotrebno izgubio loptu na sredini, a ista dolazi do Kalika koji sjajno pronalazi Ndiayea. Napadač Gorice sigurno šalje loptu iza bespomoćnog Posavca. 

Hajduk je ovim porazom izgubio drugo mjesto gdje se vratila Lokomotiva s 57 bodova, tri više od Hajduka. Gorica je šesta s 46 bodova. 


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

DU
Deleted user
22:01 30.06.2020.

Uigrana akcija Hajduka za smanjenje vodstva Gorice.Naziru se obrisi poznate Tudorove vizije modrnog nogometa temenjene na dišpetu! Trebalo je 15 godina ,ali isplatilo se.Bravo.....

DU
Deleted user
22:41 30.06.2020.

Nisu gorici čistu penalčinu dosudili hehehehe

DH
dalibor.hren
23:06 30.06.2020.

Gorica oštećena za penal kakvi se za Hajduk sude!