Plivački SP

Obrovac s hrvatskim rekordom na 100 m prsno završio na 29. mjestu

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Nikola Obrovac
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Nikola Obrovac
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Nikola Obrovac
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Nikola Obrovac
21.07.2019.
u 09:04
Obrovac je u kvalifikacijama na 100m prsno plivao 1:01.18 minuta što je za devet stotinki brže od njegova dosadašnjeg najboljeg rezultata što mu je bilo dovoljno za ukupno 29. mjesto
Pogledaj originalni članak

Hrvatski plivači Nikola Obrovac i Nikola Miljenić nisu se uspjeli plasirati u polufinale utrka na 100 metara prsno, odnosno 50 metara leptir na Svjetskom prvenstvu u Gwangjuu iako su u kvalifikacijama ostvarili nove osobne rekorde, a Obrovac je na 100m prsno ujedno postavio i novi hrvatski rekord. 

Obrovac je u kvalifikacijama na 100m prsno plivao 1:01.18 minuta što je za devet stotinki brže od njegova dosadašnjeg najboljeg rezultata što mu je bilo dovoljno za ukupno 29. mjesto.

Najbrži je u kvalifikacijama bio svjetski rekorder Britanac Adam Peaty s odličnih 57.59 sekundi ispred drugog Bjelorusa Ilje Šimanoviča sa 58.87 i trećeg Japanca Yasuhira Kosekija sa 58.91. Za polufinale je trebalo plivati 59.75 ili brže.

Miljenić je na 50m leptir na cilj stigao u vremenu 24.06 sekundi što je za sedam stotinki bolje od njegova dosadašnjeg najboljeg rezultata te je zauzeo 35. poziciju, a za plasman u polufinale je trebalo plivati 43 stotinke brže.

Najbolji u ovoj disciplini bili su Amerikanac Caeleb Dressel i Ukrajinac Andrij Govorov sa po 22.84 ispred Rusa Olega Kostina sa 23.01. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.