Neredi u Torinu

Objavljena snimka: Pogledajte divljanje BBB-a i što im je napravila policija

Foto: Screenshot
Objavljena snimka: Pogledajte divljanje BBB-a i što im je napravila policija
08.12.2016.
u 18:09
– Trojici Dinamovih navijača pružena je liječnička pomoć, no nije ništa strašno, riječ je o lakšim ozljedama. Oni se sada nalaze u pritvoru
Pogledaj originalni članak

Jučerašnji susret Juventusa i Dinama u Torinu na tribinama je uživo pratilo nešto više od 600 navijača Dinama. Iako na tribinama nije bilo većih nereda, do incidenta je došlo neposredno prije utakmice.

Dio BBB-a ispred stadiona pokušao se obračunati s pristalicama Juventusa, ali sukob je spriječila policija koja je bacila suzavac te sve smirila uz pomoć vodenih topova.

– Trojici Dinamovih navijača pružena je liječnička pomoć, no nije ništa strašno, riječ je o lakšim ozljedama. Oni se sada nalaze u pritvoru – rekla je u četvrtak glasnogovornica talijanske policije.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka pa pogledajte kako je to izgledalo ispred stadiona.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

BI
billynik
18:42 08.12.2016.

Bravo talijani, goovna treba očistiti s ceste. Kad bi se naša policija ovako ponašla ubrzo bi imali puno više pravih navijača na stadionu.

NE
neznamja
18:36 08.12.2016.

BBB navija za propast Dinama isto kao i Torcida Hajduka. Nema to nikakve veze sa navijanjem.

DU
Deleted user
18:15 08.12.2016.

Bravo navijači. Otkud tim klošarima lova za tekmu u Italiji?