UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Objavljen video nesreće u kojoj je nogometaš ubio bračni par, procurila snimka iz noćnog kluba

Foto: Screenshot/YouTube
Joao Maleck
Nogometaš ubio dvoje ljudi
Foto: Twitter
Joao Maleck
25.06.2019.
u 09:16
Mediji u Meksiku objavili su videozapis s društvenih mreža mladog nogometaša u kojem se Joao zabavlja u noćnom izlasku.
Pogledaj originalni članak

Joao Maleck, 20-godišnji meksički nogometaš koji nastupa za drugu momčad Seville, skrivio je u nedjelju ujutro u Guadalajari prometnu nesreću u kojoj je poginulo dvoje mladih ljudi, muškarac u dobi od 33 godine i sedam godina mlađa djevojka, a radilo se o tek vjenčanom bračnom paru. Iza sebe su ostavili dvoje maloljetne djece. 

Nogometaš je, kažu, jurio u svom Mustangu, a kolika je bila silina udara potvrđuju i snimke s videonadzora koje su se pojavile na internetu. 

>>> Pogledajte snimku nesreće. Upozoravamo da snimka sadrži uznemirujući sadržaj!

Također, u medijima su se pojavile tvrdnje da je Malcek vozio pijan nakon noćnoga izlaska, međutim još uvijek nema službene potvrde da je bio pod utjecajem alkohola. Mediji u Meksiku objavili su videozapis s društvenih mreža mladog nogometaša u kojem se Joao zabavlja u noćnom izlasku

Videozapis je snimao sam nogometaš, a snimka je objavljena oko 3 sata ujutro po lokalnom vremenu. 

Tamošnje tužilaštvo u ponedjeljak ujutro potvrdilo je da se Maleck nalazi pod istragom zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DH
dalibor.hren
11:34 25.06.2019.

Zbog čega kod nas, kad tatini sinovi gaze i ubijaju, pišete samo inicijale ili "hrvatski državljanin", a u ovom slučaju puno ime i prezime???

PP
puf-pant
11:06 25.06.2019.

a vidi ovog papka sa strane sto je pobjegao. kakav jad ljudski...

DU
Deleted user
09:31 25.06.2019.

Nogometaši su općenito gl u pi.