Hit na internetu

O ovoj izjavi srpskog trenera Siniše Mihajlovića bruje milijuni ljudi u Italiji!

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
Siniša Mihajlović
Foto: Emmevi Photo/Milestone Media/PIXSELL
siniša mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
Siniša Mihajlović
05.10.2016.
u 16:34
Ova njegova izjava postala je hit na internetu, samo na Gazzetti taj je video imao više od milijun i pol pregleda
Pogledaj originalni članak

Siniša Mihajlović sa svojim Torinom zasad igra solidnu sezonu. Nakon sedam kola zauzimaju osmo mjesto s 11 bodova, a proteklog su vikenda upisali važnu pobjedu protiv Fiorentine (2:1). Nakon utakmice, na konferenciji za medije, Siniša je na jedno pitanje dao zanimljiv odgovor i prvo oduševio novinare, a zatim i milijune Talijana koji su pogledali video s konferencije.

Jedan novinar upitao ga je je li 22-godišnjem Marcu Benassiju teško nositi kapetansku traku Torina s obzirom na svoje godine, a Mihajlović je odgovorio:

– Znate što je teško? Teško je kad morate ustati svakoga dana u četiri sata ujutro, pa radite od jutra do mraka i ne znate kada ćete se vratiti kući, a i dalje nemate dovoljno novca da platite račune na kraju mjeseca. Eto, to je teško – rekao je Mihajlović pa dodao:

– A nositi kapetansku traku mora biti zadovoljstvo i ponos za svakog igrača. Benassi je sretan čovjek, kao i svi mi koji se bavimo nogometom na ovoj razini.

Ova njegova izjava postala je hit na internetu, samo na Gazzetti taj je video imao više od milijun i pol pregleda, a u komentarima su navijači pohvalili Mihajlovića. I Gazzetta je napisala "naklon do poda".

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

MA
mark2
18:39 05.10.2016.

Ovo je za građane Hrvatske najvažna vest, ma ni najmanje me me ne zanima što je rekao jedan srpski trener talijanskog kluba.

DU
Deleted user
21:39 05.10.2016.

Mihina majka Viktorija je Hrvatica, a otac Bogdan Srbin. Ujak Ivo bio je oficir hrvatskih „zengi“. - Kad su roditelji izbjegli u Srbiju, ujak je pozvao mamu u Srbiju i pitao je zašto je otišla. Doslovce joj je rekao: „Ti si mogla da ostaneš, za razliku od onog jebenog govnara Srbina za kojeg si se udala! Spasla si život srpskoj svinji!“ Nekoliko mjeseci kasnije nazvao me je Arkan. Oslobodio je Vukovar i rekao mi da ima jednog tipa koji tvrdi da je moj ujak i da se zove Ivo. Rekao je da mogu da ga pokupim ako hocu, u protivnom je gotov. Odlucio sam da ga spasem - stoji u Sinišinoj biografskoj knjizi „Božja levica“.

MI
Milas
07:22 06.10.2016.

Mihajlović je rekao istinu, ali je trebao dodati da trebamo težiti svijetu u kojem će oni koji rade od jutra do mraka imati dovoljno za pristojan život, a golobradi mladi nogometaši se neće razmetati u bijesnim autima s milijunima na računu.