talijanski novinar

Novo pojačanje na Poljudu? Hajduk pregovara s bivšim igračem Schalkea i Atalante

Foto: FC Genoa
Novo pojačanje na Poljudu? Hajduk pregovara s bivšim igračem Schalkea i Atalante
31.01.2023.
u 20:37
Pojavila se informacija kako je Hajduk zainteresiran za bivšeg mladog reprezentativca Njemačke
Pogledaj originalni članak

Talijanski novinar Lorenzo Lepore napisao je na Twitteru kako splitski Hajduk pregovara s jednim igračem, a riječ je o lijevom beku Lennartu Czyborri koji trenutno nastupa za drugoligaša Genou. 23-godišnji Nijemac je u karijeri nastupao i za Schalke te Heracles od kojega ga je Atalanta otkupila za 5 milijuna eura. 

U Bergamu se nije dugo zadržao, nakon samo jednog nastupa u prvoj momčadi, za isti iznos je prodan u Genou prije dvije godine. Za Genou je odigrao 24 utakmice i zabio dva gola. Igrao je za mladu njemačku reprezentaciju, a vrijednost na Transfermarktu mu je procijenjena na 1.8 milijuna eura.

Nakon odlaska Davida Čoline u njemački Augsburg, lijeva strana Hajdukove obrane je ostala upražnjena, trener Ivan Leko je izjavio kako mu trebaju nova pojačanja. 

Standings provided by Sofascore
 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ST
starsandstripes
12:26 01.02.2023.

odigrao je 7 utakmica u zadnje dvije godine...pametnom dosta

ST
sttipe
18:23 01.02.2023.

Još jedan koji ne može trčati!! Taj "košta" i juniorskog beka, koji onda ide ća, a to nije u računici.. Hajduk, beka, iz druge lige triba gledat engleza, 20tak godina...

NE
nebiseštelmešati
09:05 01.02.2023.

Uz ovakvu politiku Hajduka mi smo mirni idućih 20 godina !, jedino mi žao Livaje , ostarit će , a vidjet pehar neće ! :) :)