Za nastup na SP-u

Novi Zeland potvrdio nastup u dodatnim kvalifikacijama

Foto: Reuters/Pixsell
Novi Zeland
Foto: Reuters/Pixsell
Novi Zeland
Foto: Reuters/Pixsell
Novi Zeland
Foto: Reuters/Pixsell
Novi Zeland
Foto: Reuters/Pixsell
Novi Zeland
05.09.2017.
u 11:47
Novi Zeland će put do Rusije potražiti u studenome u dvije utakmice protiv petoplasirane reprezentacije iz južnoameričkih kvalifikacija
Pogledaj originalni članak

Nogometna reprezentacija Novog Zelanda potvrdila je nastup u interkontinentalnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine nakon što je u uzvratnoj utakmici finala oceanijske zone na gostovanju kod Solomonskih Otoka odigrala 2:2 i tako lakoćom sačuvala 6:1 prednost iz prve utakmice igrane prije četiri dana. 

Novi Zeland je poveo sa 2:0 golovima Myera Bevana (14) i Aengarija (21-ag), a Solomonski Otoci su se uspjeli spasiti poraza preko Micaha Leaalafe (28-11m) i Henryja Fa'aroda (78-11m).

Novi Zeland će put do Rusije potražiti u studenome u dvije utakmice protiv petoplasirane reprezentacije iz južnoameričkih kvalifikacija.

Do kraja kvalifikacija u Južnoj Americi trebaju se odigrati još tri kola, a Novi Zeland još uvijek ima čak sedam različitih mogućih suparnika jer je razlika između drugoplasirane Kolumbije i osmoplasiranog Ekvadora samo pet bodova.

Tu su Kolumbija (25), Urugvaj (24), Čile (23), Argentina (23), Peru (21), Paragvaj (21) i Ekvador (20), tri od tih sedam reprezentacija izborit će izravni odlazak u Rusiju, četvrta će u dodatne kvalifikacije protiv Novog Zelanda, a tri neće vidjeti završnicu.

Brazil je sa 36 osvojenih bodova još ranije osigurao prvo mjesto i odlazak na SP, dok Bolivija sa 10 i Venezuela sa sedam bodova nemaju izgleda za nastup na SP.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RI
rikavac
12:08 05.09.2017.

Da Kolinda nije otisla na Novi Zeland nebi se nikad plasirali.