FOTO

Stigle nove fotografije dresa Vatrenih, je li ovo službena verzija?

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Stigle nove fotografije dresa Vatrenih, je li ovo službena verzija?
06.08.2022.
u 09:23
Ljubitelji kockica neće biti presretni ako ovo bude konačni dizajn u Kataru...
Pogledaj originalni članak

Ako su fotografije prema poznatom Footy Headlinesu točne, onda je Hrvatska dobila nove dresove za Svjetsko prvenstvo u Kataru ove godine.

Rado posjećena web stranica je objavila kako fotografije dresa od prije nekoliko dana ne predstavljaju novu verziju opreme, nego su izbacili nove izvore.

Nakon što su na njihovoj stranici prvo pojavio predložak dizajna majice na temelju informacija koje su dobili, sada su otkrili kako stvarno izgleda dres koji se prodaje u fan-shopu.

 

 

Kreacija dresa nije ružna, ali vjerojatno neće izazvati ludnicu među navijačima kao kada je izašao već sada kultni crni dres. Na navodnoj novoj verziji prevladavaju kockice i tu nema problema, dres podsjeća na onaj s Eura 2004., ali raspored nadaleko poznatih 'kockica' na majici nije baš najsretniji...

Iz Nikea smo očekivali ipak puno kreativnije riješenje, dok su iz HNS-a već ranije izjavili kako se neće oglašavati do službenog predstavljanja.

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar quo_vadis
quo_vadis
11:22 06.08.2022.

loše,,,jeftino...kao na pijaci...ona varijanta od prije 2-3 tjedna je bila jako dobra...