POTPUNO OTVORENO

Novak Đoković iznenadio iskrenom izjavom: 'To me više ne zanima'

Foto: EXPA/PIXSELL
Novak Đoković iznenadio iskrenom izjavom: 'To me više ne zanima'
11.05.2021.
u 15:50
- Ti momci igraju svaki tjedan, igraju sjajno i skinut će me s vrha, to je neizbježno.
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković rekorder je po broju tjedana na prvom mjestu ATP ljestvice, ali tako nešto više mu nije u području interesa.

- To me više ne zanima. Sad me zanimaju samo Grand Slamovi - iskreno je izjavio srpski tenisač.

Zato eksperimentira u igri ili ne odlazi na turnire kao što je nekad, zbog čega se bodovi "otapaju".

- Dolazi do smjene generacije i rezultati to govore. Ti momci igraju svaki tjedan, igraju sjajno i skinut će me s vrha, to je neizbježno. Ne znam kad, ali promjena dolazi.

Logično da se koncentrira samo na najjače turnire jer svjestan je da se može upisati u povijest. Trenutno je na 18, a ispred su s 20 Roger Federer i Rafael Nadal. Daleko iza je Pete Sampras s 14 što znači da onaj tko postavi rekord po broju Grand Slamova, dugo neće biti srušen...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar Agresor
Agresor
15:53 11.05.2021.

Nole GOAT.

Avatar Tombstone
Tombstone
17:24 12.05.2021.

Zemunac mora biti u istoj godini. Isto kao Grand Slam u konjickim derby-ima. To je definicija Grand Slam titule. Grand Slam nije turnir nego titula. Turniri koje se mora osvojiti u istoj godini da bi se dobila ta titula zovu se Major turniri. Ovo kaj ti pricas je verzija gubitnika, onih kaj vele vazno je sudjelovati. Mislis li da je repka Brazila na svjetskom prvenstvu kad su ih Nijemci ubili tako mislila? Ne, ali Kamerun je. Pa mozemo li nogometno izjednaciti Brazil i Kamerun?

Avatar Tombstone
Tombstone
23:47 11.05.2021.

Ne. To su izmislili gubitnici od nedavno. Davno su i Lendl i McEnroe izjavili da im je najvise zao sto nisu osvojili Grand Slam, Becker i Sampras su cak i upozorili novinare da ne pricaju gluposti