Ideja gradonačelnika

Nova vrsta kazne: Nasilnici se moraju u ringu boriti protiv profesionalaca!

Foto: Screenshot
Tajland
24.04.2014.
u 13:52
Prvi takav event već se održao, nekoliko nasilnika moralo se suočiti s profesionalcima, a u videu pogledajte kako su se proveli u ringu
Pogledaj originalni članak

Tajlandski grad Buriram City poznat je po velikom broju bandi, čiji pripadnici vrlo često pljačkaju turiste. S obzirom na to da se tome moralo stati na kraj, gradonačelnik Burirama došao je na zanimljivu ideju.

Naime, svatko tko bude uhvaćen u krađi morat će u ring protiv profesionalaca. Za kaznu mora odraditi tri runde u tajlandskom boksu. Naravno, pod uvjetom da uspije izdržati.

Prvi takav event već se održao, nekoliko nasilnika moralo se suočiti s profesionalcima, a u videu pogledajte kako su se proveli u ringu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DH
dalibor.hren
17:31 26.04.2014.

Zamislite "naše" lopove: Sanader, Vidošević, Sekulićka... protiv profića!?

Avatar una12
una12
16:18 24.04.2014.

Nekima nazalost samo batina pomaze da postanu normalni.

LL
Lori Loredana
08:08 27.04.2014.

Odlična ideja, mogli bi ju preuzeti, za nasilnike su to jedine odgojne metode.