Bitka tv-kuća

Nova TV želi pod svoje gostujuće utakmice vatrenih

Foto: 'DOMINIC EBENBICHLER'
Nova TV želi pod svoje gostujuće utakmice vatrenih
01.09.2012.
u 20:32
HTV s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza još nije dogovorio ni uvjete pod kojima će prenositi domaće utakmice vatrenih.
Pogledaj originalni članak

Devet dana uoči kvalifikacijske utakmice s Belgijom u Bruxellesu još uvijek se ne zna koja će tv-kuća prenositi taj događaj. Natječu se HTV i - prvi put - Nova TV, koja je ove godine izgubila utrku s HTV-om i Arenasportom za Ligu prvaka, pa sada taj poraz pokušava ublažiti otkupom svih gostujućih utakmica vatrenih u ovom ciklusu. Ta prava prodaje agencija Sportfive.

HTV s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza još nije dogovorio ni uvjete pod kojima će prenositi domaće utakmice vatrenih. Dakle, u ovom trenutku upitan je i prijenos utakmice Hrvatska - Makedonija u petak.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.