Opet avantura

Nova drama Kostelića: Uhvatilo ih nevrijeme, otkazali mjerni uređaji

Foto: Facebook
Ivica Kostelić
Foto: Facebook/Ivica Kostelić
Ivica Kostelić na Grenlandu
Foto: Facebook
Ivica Kostelić
Foto: Facebook
Ivica Kostelić
Foto: Facebook
Ivica Kostelić
25.09.2017.
u 13:54
Ivica je u svibnju ove godine proživio avanturu života. Krenuo je na put dugačak 582 kilometra preko Grenlanda, što je trajalo 18 dana.
Pogledaj originalni članak

Ivica Kostelić uživa u odmoru od skijanja. Još dok je bio aktivan sportaš, bio je poznat po tome što ima mnogo interesa, često povezanih s raznim avanturama.

Trenutačno je naš najbolji skijaš na jedriličarskom treningu, a danas je na svom Facebooku objavio noćašnju anegdotu. Posadi se dogodila nezgoda ali, srećom, nitko nije stradao i sve je prošlo u najboljem redu.

"Noćas u 03.30 na offshore jedriličarskom treningu, moj trener Kolja Dumanić i ja imali smo "omanji" neverin između Primoštena i Žirja. Najjači izmjereni udar vjetra bio je 81.7 čvorova (151 km/h), nakon čega je mjerni uređaj otkazao. Nevjerojatno, ali ništa se nije slomilo i nastavili smo trening", napisao je Kostelić.

Podsjetimo, Ivica je u svibnju ove godine proživio avanturu života. Krenuo je na put dugačak 582 kilometra preko Grenlanda, što je trajalo 18 dana. S njim je bio prijatelj Miha Podgornik kojem su zbog ozeblina morali amputirati dio prsta, dok je Ivica završio u barokomori.

"Nakon više od 600 zarona s bocama i 24 godine podvodnog ribolova, nikada nisam mislio da ću završiti u barokomori zbog - ozeblina! Hvala dr. Franoliću i ekipi Centra za podvodnu i hiperbaričnu medicinu KBC Rijeka na njezi", napisao je tada Kostelić. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

Avatar Ada
Ada
15:56 25.09.2017.

Ma Ivica je naš Chuck Norris.

Avatar comparator
comparator
09:27 26.09.2017.

Ivice pazi na sebe jer te ovi ne vole . Znaš i zašto spremni vojniče !

Avatar maxist
maxist
21:41 25.09.2017.

_Nije mu potrebno to izigravanje strip junaka a kad već forsira ne trebamo znati koje sve budalaštine može izmisliti....Inače uobičajeno s godinama iskustava pamet dolazi a ne .....................ali ima iznimaka