FRANCESCO TOTTI:

Nogometaši se danas previše oslanjaju na snagu, a manje na tehniku

Foto: NPH/Pixsell
Nogometaši se danas previše oslanjaju na snagu, a manje na tehniku
27.08.2014.
u 15:33
- Mogao bih napisati knjigu o predsjednicima, trenerima i igračima koji su ovdje prošli - kazao je Totti.
Pogledaj originalni članak

Francesco Totti ima 37 godina, debitirao je za Romu davne 1993. godine, ali ne namjerava stati. U nogometu pronalazi motive i još ga zabavlja. Nažalost, ne kao nekad.

- Starim, ali nogomet mi je i dalje strast, iako moram priznati da je nekad bio zabavniji no što je sada. Jer, danas se svi previše oslanjaju na snagu, a tehnika je postala manje važna. To mi umanjuje želju, ali ona je i dalje dovoljno jaka pa se ne mislim umiroviti - rekao je Totti i naglasio da ima još toga za pokazati.

Prošle sezone je to i pokazao, zabio je osam pogodaka u 26 nastupa i hodajuća je legenda u klubu. Kako i ne bi nakon 21 godine igranja za Romu.

- Mogao bih napisati knjigu o predsjednicima, trenerima i igračima koji su ovdje prošli - kazao je i spomenuo da bi mlađi trebali više slušati, a ne se vinuti u oblake nakon jednog transfera, boljeg ugovora ili sjajne utakmice.

>> Totti: Samo je jedan igrač na svijetu bolji od mene...

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.