NOVI PROBLEMI U TOKIJU

Nizozemski trener pozitiva na koronavirus!

Foto: Ilustracija/Pixabay
Nizozemski trener pozitiva na koronavirus!
25.07.2021.
u 06:26
Morao je navesti sve bliske kontakte, kojima će biti omogućeno da se i dalje natječu "pod posebnim uvjetima"
Pogledaj originalni članak

Nizozemski trener veslača Josy Verdonkschot pozitivan je na COVID-19, objavio je u nedjelju nizozemski Olimpijski odbor (NOCNSF). 

Verdonkschot je glavni trener nizozemskih veslačica koji se natječu na Igrama u Tokiju, ali nije bio sudionik zabave s četvoricom članova Nizozemskog tima, koji su bili naknadno pozitivni.

On je morao navesti sve bliske kontakte, kojima će biti omogućeno da se i dalje natječu "pod posebnim uvjetima", uključujući odvojeni prijevoz te jelo i spavanje u odvojenim sobama.

Dan ranije je 21-godišnji nizozemski jedriličar Finn Florijn također bio pozitivan, kao i još trojica Nizozemaca u zadnjih nekoliko dana. Svi slučajevi se povezuju sa zabavom koji su priredili po dolasku u Japan.

>> Proslavljeni hrvatski tenisač Ivan Ljubičić otvara akademiju

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.