Izbor Daily Football Newsa

Nives Celzijus najseksepilnija WAGsica dana

Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
Nives Celzijus najseksepilnija WAGsica dana
24.11.2011.
u 10:31
Nives Celzijus gdje god se pojavi privlači pozornost. O njoj su se raspisali i strani mediji, i to kao o najseksepilnijoj ženi nogometaša
Pogledaj originalni članak

Daily Football News izabrao je suprugu Dine Drpića, koji trenutačno igra u Volynu, za najseksepilniju WAGsicu dana. Članak o Nives ilustriran je njezinim golišavim fotografijama koje ona i sama rado objavljuje na profilu društvene mreže.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
11:00 24.11.2011.

WAGsica ------------------- a sto je to wagsica. e jadni mali zatucani narode. a u isto vrijeme izmisljaju \"hrvatske\" rijeci da bi bi drugaciji od \"srppskog\"

MA
matija39
16:37 24.11.2011.

slazem se stobom WOLDWIZARDS , koje sivilo se nadvilo nad nasu malu zemlju , kaze jedna francuski knjizevnik \"utrkuju se da se sto vise ne razumiju \" inace kad vidim ovu sliku - pobraca mi se , koja krava , neukusna