ČAK 24 GODINE RAZLIKE

Nitko im ne vjeruje da nisu sestre: Žene oko slavnog nogometaša ne stare...

Foto: Instagram
Nitko im ne vjeruje da nisu sestre: Žene oko slavnog nogometaša ne stare...
01.11.2020.
u 22:47
Maria je njena kćer iz prvoga braka u kojemu je bila s tajkunom Elijem Taktoukom od kojega se razvela 2011. S njim je dobila i sina, a sve ih je prihvatio slavni španjolski nogometaš Fabregas
Pogledaj originalni članak

Maria i Daniela su jako bliske. Često izlaze zajedno i poziraju na provokativnim fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama. Izgledaju kao prave bliske prijateljice, recimo, iz škole. Samo što one to nisu. One su majka i kćer s 24 godine razlike, a nitko ne bi to pogodio. 

Dapače, mnogi misle da su sestre, a kada pogledate fotografije nije niti čudno. 

One su Daniele Siman (45) i njena kćer Maria (21) koja je tek proslavila 21. rođendan, a obje su povezane sa slavnim španjolskim nogometašem. Cesc Fabregas (33) je Danielin suprug, a Marijin očuh i, kaže, ne bi ju mijenjao ni za što. 

S Danielom je u braku od 2018. i s njiom ima troje djece, a često ljudi ne mogu vjerovati niti da je ona 12 godina starija od njega.

Maria je njena kći iz prvoga braka u kojemu je bila s tajkunom Elijem Taktoukom od kojega se razvela 2011. S njim je dobila i sina.

Fabregas se sjajno složio s njenom djecom iz prvoga braka. 

- Ne mogu vjerovati da smo počeli ovo putovanje kada si imala devet godina, a sad ti je već 21. Tvoja mama napravila je sjajan posao jer si odrasla u ženu kakva si danas. Ti si najljubaznija osoba koju sam upoznao i ponosan sam što sam tvoj očuh iako je to samo riječ. Osjećam da sam ti mnogo više od toga, i ne bih te menjao ni za jednu kćer na svijetu. Ostani tako skromna i slatka - napisao je Fabregas koji trenutno igra za Monaco.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DM
drazen.muhvic
06:56 02.11.2020.

Kinčl čuda radi...