uoči derbija

Ni Amerikanci nisu imuni: Pogledajte okršaj huligana u New Yorku

Foto: Youtube Screenshot
Ni Amerikanci nisu imuni: Pogledajte okršaj huligana u New Yorku
10.08.2015.
u 10:25
Letjele su šake i razni predmeti, a policija je ubrzo zaustavila tučnjavu
Pogledaj originalni članak

Amerikanci se sve više trude da njihov nogomet poprimi što više onog najboljeg iz Europe, no čini se kako su "preko bare" stigli i neki loši utjecaji. Na Starom kontinentu mnogi se bore s problemom huliganizma, a na to očito nisu "imuni" ni Amerikanci.

Tako se uoči newyorškog derbija između Red Bullsa i Cityja u New Jerseyju dogodio sukob huliganskih skupina. Letjele su šake i razni predmeti, a policija je ubrzo zaustavila tučnjavu.

Što se tiče utakmice, slavio je Red Bull sa 2:0 pa ima 12 bodova više od gradskog rivala. Cityju nisu pomogli niti veterani u sastavu - Frank Lampard (37) i Andrea Pirlo (36).

>>Pirlo će u New York Cityju zarađivati više nego u Juventusu

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NO
nojemalo
16:58 10.08.2015.

ma to su bbb i torcida naletili jedni na druge dok su nagodišnjem u americi

Avatar nekakav
nekakav
11:22 10.08.2015.

naglasak u tekstu je na brzo smirivanje situacije od strane policije. naša policija bi čekala pol dana, i onda umjereno krenula prijetiti. amerikanac zna da se sa huliganima ne čeka. nego, fali nešto u tekstu. kako su se proveli uhvaćeni huligani, kakve ih kazne čekaju. tu je razlika između hrvatske i amerike, kad se radi o remećenju javnog reda i mira. pogledajte američke sportove, sve show do showa. nerede rade samo nasljednici srba i hrvata, koji su svoje komplekse odnijeli sa sobom iz knjaževca, odnosno sinja. mislim, bilo koji grad, selo, mjesto, ovo sam samo prilijepio. možda se netko uhvati.